Składniki na kotlety z czerwonej fasoli:- 1 puszka czerwonej fasoli bez zalewy,
- 2 cebule, -pół pęczka natki,
- 2-3 łyżki mąki kukurydzianej (zamieniłam kaszkę kukurydzianą na wafelki pełnoziarniste),
-odrobina oleju kukurydzianego,
-sól, przyprawy wg uznania – ja dałam granulowany czosnek i cząber, który idealnie nadaje się do dań z fasoli, by ułatwić trawienie.
- 2 cebule, -pół pęczka natki,
- 2-3 łyżki mąki kukurydzianej (zamieniłam kaszkę kukurydzianą na wafelki pełnoziarniste),
-odrobina oleju kukurydzianego,
-sól, przyprawy wg uznania – ja dałam granulowany czosnek i cząber, który idealnie nadaje się do dań z fasoli, by ułatwić trawienie.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz